logo

Zaterdagbaantje en vakantiewerk!

Pas jij bij ons?

Voor onze vestigingen aan de Zijdijk 4 en de Maasdijk 201 zijn wij op zoek naar examen kandidaten en scholieren. Doe je dit jaar examen en ben je vanaf eind mei beschikbaar om een lekker zakcentje te verdienen voor je vakantie, meld je dan hieronder aan. Ook als je op zaterdag en in de vakanties wil werken kun je solliciteren. Wij nemem zsm contact met je op.

Werktijden

In de zomer starten we om 7 uur en in de winter vaak om 8 uur ’s morgens. Op de belichte locatie starten wij ook in de winter om 7 uur. We werken van pauze tot pauze. Scholieren werken normaal gesproken tot 12 uur, maar wil je doordeweeks langer blijven of alleen een middag werken, is dat mogelijk.

Scholieren en studenten die bij Kwekerij GJ van der Wel werken, moeten maandelijks via de e-mail de dagen aangeven die zij de komende maand willen en kunnen werken.

We zijn op zoek naar scholieren en studenten die minimaal 3 zaterdagen per maand kunnen werken.

Werkzaamheden

Het is leuk, makkelijk en zeker geen zwaar werk en altijd gezellig door de vele andere scholieren en studenten.

De werkzaamheden bestaan vooral uit blad snijden en trostomaten oogsten. Beide werkzaamheden zijn licht en ongevaarlijk. Wanneer je langer bij ons werkt, zullen de werkzaamheden worden uitgebreid. Wanneer je komt werken dan verwachten we dat je gemotiveerd bent, zeer regelmatig op zaterdag komt werken en in de zomervakantie minimaal 4 weken aan het werk bent.

Bijkomend voordeel van een bijbaantje als deze, is dat je ook zelf eens kan ervaren hoe groot de mogelijkheden zijn die wij jou binnen ons bedrijf kunnen bieden voor jou toekomst! En dat gaat echt veel verder dan alleen het oogsten van tomaten.

Salaris & Bonussen

De hoogte van je salaris is verbonden aan je leeftijd. Dit salaris is bovengemiddeld en kan nog worden aangevuld met bonussen voor de prestatie, netheid van werken en voor je aanwezigheid. Eindexamenkandidaten kunnen een aantrekkelijke extra bonus verdienen, dus informeer snel!

Sollicitatieformulier

Persoonlijke gegevens

Beoefen je een sport of heb je een hobby. Bijv. Voetbal op zaterdag. Let op: Je dient het gehele jaar wel minimaal 3 zaterdagochtenden per maand beschikbaar te zijn om te werken.

Schoolgegevens

Werkgegevens

Zaterdag*
Doordeweeks
In de vakanties
Volledige werkweek (Fulltime)
*Minimaal 3 zaterdagen per maand.
Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen, eventuele verdere vragen kunnen we dan samen bespreken.