logo

Scholieren

Werken bij GJ. Van der Wel

Werken bij onze kwekerij is hartstikke gezellig, je gaat namelijk werken in een team met veel scholieren en studenten. We werken met elkaar op zaterdagochtend en in de vakanties. Er is ook mogelijkheid om doordeweeks bij ons te komen werken. Het werk wat je gaat verrichten is niet zwaar en ook niet gevaarlijk. Je kan bij ons goed verdienen. Je salaris hangt af van je leeftijd, maar je maakt wel kans op het verdienen van bonussen. Er is bonus gericht op de prestaties die je levert maar ook voor je aanwezigheid bij ons. Je maakt dus snel kans op een extra verdienmodel naast je basis uurloon.

Dat wil toch iedereen?

Werktijden

In de zomer starten we om 7 uur en in de winter vaak om 8 uur ’s morgens. Op de belichte locatie starten wij ook in de winter om 7 uur. We werken van pauze tot pauze. Scholieren werken normaal gesproken tot 12 uur, maar wil je doordeweeks langer blijven of alleen een middag werken, dan is dat mogelijk. Scholieren en studenten die bij Kwekerij GJ van der Wel werken, moeten via de scholierenportaal  de dagen aangeven die zij de komende periode willen en kunnen werken.

We zijn op zoek naar scholieren en studenten die minimaal 3 zaterdagen per maand kunnen werken.

Werkzaamheden

Het is leuk, makkelijk en zeker geen zwaar werk en altijd gezellig door de vele andere scholieren en studenten. De werkzaamheden bestaan vooral uit blad snijden en trostomaten oogsten. Beide werkzaamheden zijn licht en ongevaarlijk. Wanneer je langer bij ons werkt, zullen de werkzaamheden worden uitgebreid. Wanneer je komt werken dan verwachten we dat je gemotiveerd bent, zeer regelmatig op zaterdag komt werken en in de zomervakantie minimaal 4 weken aan het werk bent.

Bijkomend voordeel van een bijbaantje als deze, is dat je ook zelf eens kan ervaren hoe groot de mogelijkheden zijn die wij jou binnen ons bedrijf kunnen bieden voor jou toekomst! En dat gaat echt veel verder dan alleen het oogsten van tomaten.

Solliciteren

Wil je solliciteren als scholier, vul dan het sollicitatie formulier volledig in. 
Daarna ontvang je een mail of je op gesprek mag komen.
Klik hier om direct naar de het sollicitatie formulier te gaan.

Scholierenportaal 

Via ons scholierenportaal mag je zelf aangeven wanneer je komt werken. Het is belangrijk dat je elke week het portaal tijdig invult. Via het portaal kan je zien of je beste vrienden ook komen werken.
Meer informatie, uren invullen of persoonlijke gegevens wijzigen? 

Log in op het scholierenportaal